Episode 10 – De grote The Last Jedi review!

Episode 10 – De grote The Last Jedi review!

Coen en Peter zijn natuurlijk naar The Last Jedi geweest en geven hun ongezouten mening over de film! Welke scenes waren goed, wat sloeg er helemaal nergens op en wat is de algemene gedachte van de film? In deze recensie leggen Peter en Coen alles bloot!

Is dit de richting die Disney in de toekomst moet nemen met Star Wars en waarom hebben ze hiervoor gekozen? Gelukkig hebben de heren ook hier een mening over!

One thought on “Episode 10 – De grote The Last Jedi review!

  1. Vergelijken met marvel? Sorry maar ik vind eigenlijk elke marvel film die ik heb gezien best wel gewoon k*t. Ja, de film was anders dan we gewend zijn, maar ik vond hem wel ontzettend gaaf. Ook veel minder voorspelbaar dan vorige delen. Vind marvel films altijd voorspelbaar en met een hoop inhoudsloze actie, wat hier naar mijn mening niet het geval was.
    Ben het met jullie eens dat de humor op sommige momenten misplaatst was. Finn die fastma neerhaalt na ff “hey” te zeggen… pff.
    Dat snoke al dood is is juist tof, en zet een strijd op tussen ren en die andere dude (die ginger ben zn naam ff kwijt).
    Luke inderdaad goed neergezet.
    Overall goede onvoorspelbare en boeiende film, maar voelt wel hier en daar aan als halve comic, wat het geheel wat raar aan laat voelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *