Episode 11 – Vanaf Echo Base Con in Utrecht

Episode 11 – Vanaf Echo Base Con in Utrecht

Deze week zijn de heren op pad en wel richting Utrecht voor Echo Base Con. De Nederlandse Star Wars-conventie die terug is van weggeweest! Ze bekijken heel veel winkels, spreken met organisator Wiebe van der Werk, wonen een roundtable bij met makers van The Force Awakens en Rogue One en Peter koopt een megavette gadget!

Daarnaast spreken ze ook nog met een bouwer van droids en proeven ze de sfeer van het evenement. Ga mee met Coen en Peter naar Echo Base!

Volgende week is er een nieuwe Podracecast en dan praten de heren over wat de toekomst van Star Wars is, nu The Last Jedi is gelanceerd. Ook spreekt Peter met liefde over het boek: Leia: Princess of Alderaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *